ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ – ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ
 

«Τραγουδώντας την Ευτυχία..»

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 

CT GARDEN FESTIVAL

Η Γιώτα Νέγκα, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού, έρχεται στο CT Garden Festival, για να μας θυμίσει τη σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου και να μοιραστεί μαζί μας τα θρυλικά της τραγούδια.

Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων, που αγαπήσαμε τα λόγια, τη φιλοσοφία ζωής της, το χιούμορ της, το ελεύθερο πνεύμα της, την πονεμένη καρδιά της.

Η στιχουργός που παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της, που θα θυμηθούμε μέσα από την ερμηνεία της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής.

«Μ’ Ένα Όνειρο Τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι Αητός Χωρίς Φτερά», είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα  τραγούδια του προγράμματος. 

Οι στίχοι της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα. Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα των απλών ανθρώπων, με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας.

Είμαστε όλοι λοιπόν καλεσμένοι, για να τραγουδήσουμε μαζί με τη Γιώτα Νέγκα, τα τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, όπως χιλιάδες μέσα στις δεκαετίες έχουν σιγομουρμουρίσει.

Σ’ ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.

 

Line up:

Γιώτα Νέγκα: φωνή

Χρήστος Θεοδώρου: πιάνο

Νίκος Κατσίκης: μπουζούκι, λαούτο

Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες

Βασίλης Μιχαηλίδης – Ηλίας Καρούμπαλης: ηχοληψία

Φίλιππος Τρέπας: φώτα

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στις 21.00 

CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

VIP: 25 ευρώ

Α ΖΩΝΗ: 20 ευρώ

Β ΖΩΝΗ: 15 ευρώ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες του CT Garden Festival δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ