ΚΑΤΑΡΤΙ ΚΙ ΑΤΜΟΣ
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater
«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»
«Κατάρτι κι ατµός»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020
CITY GARDEN FESTIVAL
Στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater
Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου

Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στο City Garden Festival έχοντας στις αποσκευές του αποκλειστικά και µόνο τραγούδια από τη δισκογραφία του, από τις πλέον ταξιδιάρικες.

Στα ταξιδιάρικα τραγούδια του Βασίλη Λέκκα µια γυναίκα απ’ την Περσία βρίσκει µες τη φαντασία ένα κόκκινο σηµάδι. Μια άλλη γυναίκα απ’ τη Σαγκάη θα ντυθεί άντρας για να πάει να δουλέψει στο Πεκίνο µα τελικά θα καταλήξει στον Ρήνο.

Σ’ αυτό τ’ ατέλειωτο ταξίδι θα βρεθούµε σε κάστρα ψηλά, στη αγορά των Χανίων αλλά κι εκεί που χτίζουν φωλιά αλλόκοτα πουλιά στου ήλιου τα σκαλιά.

Μαζί µε τρεις εξαιρετικούς κιθαρίστες, ο Βασίλης Λέκκας, µας καλεί σ’ ένα µεθυστικό ταξίδι µε το κρασί του έρωτα και του πάθους. Σαν αυτό που απολαµβάναµε στα παλιά σινεµά.

Με την Ελλάδα καραβοκύρη θα βρεθούµε στο Μαρόκο και στ’ Αλγέρι. Στο «πέρασµά» µας από την αφρικανική ήπειρο θ› αναζητήσουµε ένα µάγο που πετά, για να µας πει τα µελλούµενα. Κι αφού περιπλανηθούµε µαζί µε τον Βασίλη Λέκκα σ› όλη την υδρόγειο, στο τέλος θα µας πει την ιστορία ενός νεαρού πρίγκιπα, της ανατολής, απόγονου του Σεβάχ του θαλασσινού, που νόµισε ότι µπορεί να αλλάξει τον κόσµο. Ο Βασίλης Λέκκας µε το δυναµικό λυρισµό της ερµηνείας του, την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασής του, την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του αλλά και τη θεατρική εµπειρία που φέρει, µας υπόσχεται µια µουσική εµπειρία, που θα µας καταστήσει κοινωνούς της έντασης και της συγκίνησης τραγουδιών, τα οποία εντάσσονται στη νεότερη µυθολογία του τόπου µας.

Βασίλης Λέκκας: φωνή
Τάσος Ζαφειρίου: κιθάρες
Σπήλιος Ζευκιλής: κιθάρες
Νίκος Σπάθας: κιθάρες

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 στις 21.00
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Α ζώνη: 20 ευρώ
Β ζώνη: 15 ευρώ
Φοιτητικά – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 211 7701700,  viva.gr & ct.gr