Tanikita-1920x1080-1.jpg
Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει τα 25 του χρόνια στο τραγούδι με τα «Ανίκητα»
στο City Garden festival

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
«Τ’ Ανίκητα»
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022
CΤ GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Τραγούδια που νίκησαν τον χρόνο
και τραγούδια από την τηλεοπτική καθημερινή σειρά «Σασμός»
Μαζί του ο Βασίλης Σκουλάς και ο συνθέτης Νίκος Τερζής
Ειδικές συμμετοχές:
Γιώργος & Νίκος Στρατάκης
Αντώνης Μαρτσάκης
Τραγουδούν:
Μαρία Αναματερού, Παναγιώτης Μπουραντώνης, Μαρία Στυλιανίδη
Καλλιτεχνική διεύθυνση παραγωγής: Μιχάλης Κουμπιός

Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει φέτος τη συμπλήρωση 25 χρόνων στη δισκογραφία και φέρνει στο City Garden Festival στις 19 Σεπτεμβρίου αγαπημένα δικά του τραγούδια, τραγούδια κορυφαίων δημιουργών που νίκησαν τον χρόνο, αλλά και τραγούδια από την καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός», που μάγεψαν το τηλεοπτικό κοινό, μαζί με τον συνθέτη τους Νίκο Τερζή.

Μια ιστορία αγάπης τόσο παλιά, όσο ο τραγικός έρωτας του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, δοσμένη με μια σύγχρονη ματιά και σκηνικό την όμορφη Κρήτη. Μία υπερπαραγωγή με τον κορμό της ιστορίας να βασίζεται στο επιτυχημένο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός», σε σενάριο Β. Χ. Σπηλιόπουλου, σκηνοθεσία Κώστα Κωστόπουλου και παραγωγή J.K. Productions S.A – Καραγιάννης.

«Σασμός» είναι η συμφιλίωση, το «φίλιωμα», τo «φτιάξιμο». Το «σιάξιμο». Το άτυπο εθιμοτυπικό τελετουργικό για να μη συνεχιστεί η αιματηρή αναμέτρηση, για το τέλος μιας βεντέτας. Ευδοκιμεί στην Κρήτη εκεί όπου οι βεντέτες αρχίζουν, εκεί όπου οι βεντέτες τελειώνουν.

Στο City Garden Festival στις 19 Σεπτεμβρίου, θ’ ακούσουμε πολυαγαπημένα τραγούδια από τον «Σασμό», ένθετα στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση. Τραγούδια όπως: «Τ’ Ανίκητα», «Κάθε μέρα», «Τ’ Αντίθετα», «Κοίταξε με», «Παλιά πληγή», «Φίλος και εχθρός», «Φως», «Η Μάνα», «Το Μαζί» κ.ά.

Τα τραγούδια του «Σασμού», σε στίχους Γιάννη Κότσιρα λειτούργησαν ως αναπόσπαστο κομμάτι της δραματουργίας της σειράς και αγαπήθηκαν αμέσως καθώς συμπυκνώνουν τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών. Ωστόσο μπορούν ν’ αυτονομηθούν από τη σειρά για την οποία γράφτηκαν και να ταξιδέψουν ανεξάρτητα στο χρόνο.

Ο Δημήτρης Μπάσης συμπληρώνει φέτος εικοσιπέντε χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και μας καλεί σε μια ξεχωριστή συναυλία – γιορτή τιμώντας όλους τους σταθμούς της καλλιτεχνικής του πορεία από τα “χαμοπούλια” μέχρι “Τ ‘ ανικητα” από τον Σασμό. Είναι από τις πλέον ιδιαίτερες περιπτώσεις σύγχρονου Έλληνα τραγουδιστή.

Λαμπρή η ως τώρα πορεία του η οποία βασίστηκε αποκλειστικά στο ταλέντο και στην αγάπη του για το τραγούδι. Στον κόσμο της μουσικής μπήκε σε ηλικία εννέα ετών όταν άρχισε να ψάλλει στην εκκλησία του χωριού του, στο Χέρσο Κιλκίς. Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν το διαβατήριό του για την απογείωση και την επιτυχία.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε πολυαγαπημένα τραγούδια του από την πλούσια δισκογραφία του όπως: ” Ψίθυροι Καρδιάς “, « Η ζωή» «Σπασμένο καράβι», «Ένα λεπτό», «Τα χαμοπούλια», «Τώρα μένω μόνος μου» , “Τι τα θέλεις” και άλλα πολλά, καθώς και τραγούδια κειμήλια της ελληνικής λαϊκής μας παράδοσης που παραμένουν στα χρόνια μοναδικά και αξεπέραστα.

Τη βραδιά θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους, καλεσμένοι- έκπληξη αλλά και αγαπημένοι ηθοποιοί από τη σειρά του Alpha «Σασμός».

Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς
Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης
Κιθάρα/Φωνή: Μιχάλης Ατσάλης
Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής
Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος

Πλήκτρα: Νίκος Τερζής
Έγχορδα νυκτά παραδοσιακά όργανα: Νίκος Σταυρόπουλος
Λύρα Κρήτης: Ηλίας Παλιουδάκης
Κιθάρες: Γιώργος Κουτσογιωργάκης

Σχεδιασμός ήχου: Μανώλης Ολλανδέζος
Σχεδιασμός-Χειρισμός Φωτισμού: Στέλιος Μαραγκός
Χειριστής Visual: Ανδρέας Ντεσίκου
Post Production: Ανδρέας Κουρελάς

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ «Τ’ Ανίκητα»
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
CITY GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP ΖΩΝΗ: 25 ΕΥΡΩ
Α ΖΩΝΗ: 20 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ: 15 ΕΥΡΩ
Β ΖΩΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 12 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ: 12 ΕΥΡΩ
Γ ΖΩΝΗ ΟΡΘΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ: 10 ΕΥΡΩ
AMEA: 15 ΕΥΡΩ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 211 7701700, www.viva.gr, www.ct.gr

  • 108.png
  • 104.png
  • 109.png
  • 102.png
  • 103.png
  • 105.png
  • 107.png
  • 106.png