ANIME 38 SAMURAI
Όλοι οι διάσημοι ήρωες των Anime έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
ANIME SUPERSTARS
38 SAMURAI ORCHESTRA
Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024
Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

 

Naruto, Attack on Titan, One Punch Man, Nana, Tokyo Ghoul, Dragon Ball, Cowboy Bebop, Bleach, Death Note, Evangelion, One Piece, Demon Slayer, Beastars, Noragami, Suzume

Επιτέλους! Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα όλοι οι διάσημοι ήρωες των γιαπωνέζικων άνιμε! Ο Ναρούτο και η παρέα του ζωντανεύουν στην σκηνή του Christmas Theater!

Η ορχήστρα των 38 Samurai για να παρουσιάσει στους θαυμαστές των άνιμε το φαντασμαγορικό σόου “Anime super stars” στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας. 80 συντελεστές (ορχήστρα, ροκ μπάντα, χορωδία και μοναδικοί σολίστ) θα μας παρασύρουν στον κόσμο των διάσημων ηρώων που θα μας συντροφεύουν στην τεράστια οθόνη του Christmas Theater μέσα από εντυπωσιακές βιντεοπροβολές και μοναδικά εφέ!!

Για όσους από εσάς δεν έχει τύχει ακόμη να γνωρίσετε το μαγευτικό κόσμο των άνιμε, που μετράει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, αυτή η παράσταση, είναι η ευκαιρία να ανοίξετε την πόρτα σε έναν κόσμο που θα μπει στις καρδιές σας και θα σας συνεπάρει!

Στην Ιαπωνία ο όρος άνιμε χρησιμοποιείται για να περιγράψει όλα τα καρτούν. Εκτός αυτής, όμως, άνιμε αντιλαμβανόμαστε τα καρτούν που προέρχονται συγκεκριμένα από την Ιαπωνία. Τα άνιμε, μάλιστα, ξεχωρίζουν για τα έντονα και εντυπωσιακά γραφικά τους, τους γεμάτους ενέργεια χαρακτήρες και τα ελκυστικά τους θέματα, όπως η επιστημονική φαντασία, το ρομάντζο και τα υπερφυσικά. Εκτός από την ιδιαίτερη αισθητική τους, τα άνιμε έχουν κερδίσει το κοινό τους μέσω της ποικιλομορφίας των χαρακτήρων τους και της συναρπαστικής τους πλοκής.

Τα άνιμε έχουν αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ Δύσης και Ανατολής θυμίζοντας μας ότι η τέχνη είναι κάτι που πάντα θα μας ενώνει μέσα από την διαφορετικότητά μας.

Από τα κλασικά αριστουργήματα του Hayao Miyazaki μέχρι τους μυστικιστικούς χαρακτήρες του Tetsuro Araki. Τραγούδια από τα άνιμε που μας συντρόφευσαν στις δεκαετίες των ’80 και ‘90 όπως το dragon ball αλλά και για τους νεότερους, από το πολυσυζητημένο Attack On Titan το οποίο διανύει τώρα την τελευταία του σεζόν και κρατάει το κοινό του σε αγωνία. Βλέποντας άνιμε, ένα από τα πράγματα που δεν παραλείπεις, είναι τα τραγούδια τους καθώς η πλοκή συνοδεύεται πάντα από αξέχαστες μελωδίες. Το Christmas Theater, σε μία μαγική βραδιά, θα γεμίσουν οι μουσικές και οι εικόνες των Naruto, Attack On Titan, Moving Castle, Spirited away, Dragon ball, One Piece, Demon Slayer, Tokyo Ghoul, Domestic Girlfriend, One Punch Man, Bleach, Cowboy Bebop, Hellsing, Princess Mononoke, Fullmetal Alchemist, Death Note και πολλών ακόμα αγαπημένων άνιμε.  

Το κοινό της Αθήνας θα έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά περισσότερα από 20 soundtrack από τις σειρές άνιμε που έχει αγαπήσει ενώ στην οθόνη θα θαυμάζει αποσπάσματα από τις πιο σημαντικές στιγμές της κάθε σειράς.

 Η ορχήστρα “38 samurai”, 38 τρελά αφοσιωμένοι καλλιτέχνες, προσφέρει ένα νέο συμφωνικό crossover που δημιουργήθηκε από διάσημους μουσικούς, βασισμένο στην ορχήστρα Lords of the Sound που είναι γνωστή στο ευρωπαϊκό κοινό.

Η δύναμη, η ενέργειά τους και ο μαγικός τους ήχος θα μας ταξιδέψουν σε μία συναυλία που, αναμφίβολα, θα θυμόμαστε για χρόνια!

Στην παράσταση συμμετέχουν:
Μουσικοί της ορχήστρας
Ροκ μπάντα
Χορωδία
Οι ταλαντούχοι και εκρηκτικοί σολίστ Miyoko, Yasya, Elias και Victor.

Μην ξεχάσετε την καλή σας διάθεση αλλά και τα light stick σας για να γίνετε και εσείς μέρος αυτού του μεγάλου πάρτι!

Tomodachi, η ώρα του kawaii έρχεται! Μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την πιο εντυπωσιακή παράσταση Anime Super Stars από την ορχήστρα των “38 samurai”!

ANIME SUPER STARS – 38 SAMURAI ORCHESTRA
ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στις 20.00
CHRISTMAS THEATER

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 50 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 45 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 40 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 35 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 25 ευρώ, (φοιτητικό – ανέργων – πολυτέκνων: 20 ευρώ)
ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 21117701700): 20 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.more.com, www.ct.gr