Λάμπρος Φισφής – «Στα Μπετά»
ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ – «Στα Μπετά»
25 Δεκεμβρίου 2023
Christmas Theater

Ο Λάμπρος Φισφής έρχεται τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στο Christmas Theater με τη work in progress παράστασή του «Στα Μπετά».

Η νέα παράσταση του Λάμπρου Φισφή είναι γεγονός. Δηλαδή δεν είναι ακόμα, αλλά πολύ σύντομα θα είναι. Τα καινούργια κείμενα είναι έτοιμα! Το μέρος έχει βρεθεί! Η ημερομηνία είναι κλεισμένη! Το μόνο που λείπει είναι ένα κοινό! Το κοινό που παίρνει το ρόλο της κριτικής επιτροπής και αποφασίζει.  Τι είναι αστείο και τι όχι; Τι κείμενα περνάνε στην επόμενη φάση; Τι θεματολογίες θα πάνε στον τελικό; Πόσες ακόμα ατάκες reality τηλεπαιχνιδιών θα μπουν στο δελτίο τύπου;

Ελάτε σε μια βραδιά νέου υλικού όπου ο Λάμπρος θα παρουσιάσει για πρώτη φορά κείμενα για: Γάμους σε παρεκκλήσια, περίεργα ονόματα παιδιών, στάδια καυγάδων σε μία σχέση, τις ιδιαιτερότητες του παλιατζή,  τα λάθη του γυμναστηρίου, την υποβάθμιση ζωής του κάμπινγκ, τις μπόμπες που πίναμε στα 90s, τις επιστημονικές έρευνες που δοξάζουν τον Έλληνα, τις περιπέτειες με τα παιδιά του, τα κουλά κάθε δίαιτας και το τι γίνεται όταν κλείνεις τα 40.

Λίγα λόγια για τον Λάμπρο:
Με πλέον κοντά στα 15 χρόνια καριέρας στην πλάτη του έχει παρουσιάσει τρία stand up comedy solo shows: «Να ένας Σοφός», «Δες το Θετικό» και «Να το Φως», ενώ τεράστια επιτυχία έκανε και η best of παράστασή του «Αυτά Είναι» με δύο sold out παραστάσεις στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου και το Christmas Theater σε 10.000 άτομα συνολικά, αποτελώντας τη μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.
Ο Λάμπρος Φισφής είναι δημιουργός και παρουσιαστής του τηλεοπτικού comedy show «Κάψε το Σενάριο», του τηλεπαιχνιδιού «οι 100», αλλά και των επιτυχιών «Big Talk» και «Small Talk» του YouTube  και του late night talk show «Βραδινές Ιστορίες». Μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του μεγαλύτερου ελληνικού φεστιβάλ κωμωδίας, του «Αthens Comedy Festival».

Σύνδεσμοι:
Website – www.lambrosfisfis.com
Facebook – www.facebook.com/LambrosFisfis
Instagram – www.instagram.com/lambrosfisfis/?hl=en
YouTube – www.youtube.com/user/lambrosf1
Τik Τok – www.tiktok.com/@lambrosfisfisofficial

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:  www.more.com